Current Affairs MCQs Quiz 23rd October 2018 with Answers

Current Affairs MCQs Quiz 23rd October 2018 for the preparation of competitive exams . Here are the today's important Current Affairs of Pakistan Multiple Choice Questions , general knowledge on Longest Sea Bridge in Pakistan, Presidential Election 2018 Cameroon , Comoros an Island and other important events which occurred .

1. Control of The District Swat Handed over to Civilian Government after how many years?
(A) 8 Years
(B) 9 Years
(C) 10 Years
(D) None of the above.

2. How many Asian countries members of the Parliament are participating in Asian Parliamentary Assembly in Gawadar?
(A) 20
(B) 25
(C) 26
(D) None of the Above.

3. Longest Sea Bridge in the World is situated in which Country?
(A) England
(B) China
(C) USA
(D) None of the Above.

4. Which is the Longest Sea Bridge in the World in 2018?
(A) Hong Kong-Zhuhai-Macau
(B) Donghai Bridge
(C) King Fahd Causeway
(D) None of the Above.

5. Length of the World's Longest Sea Bridge in the World is ____?
(A) 54 KM
(B) 55 KM
(C) 56 KM
(D) None of the Above.

6. Who is the National Security Advisor to US?
(A) John R. Bolton
(B) H.R. McMaster
(C) Keith Kellogg
(D) None of the Above.

7. Who is elected as President of Cameroon in October 2018 Elections?
(A) Maurice Kamto
(B) Paul Biya
(C) Cabral Libii
(D) None of the above.

8. Paul Biya  in Cameroon win the Presidential Election for _____?
(A) 5th Term
(B) 6th Term
(C) 7th Term
(D) None of the Above.

9. Cameroon Presidential Election 2018 held on____ ?
(A) 5th October 2018
(B) 7th October 2018
(C) 23rd October 2018
(D) None of te Above.

10. Who is the new Deputy Commissioner of Lahore?
(A) Saliha Saeed
(B) Capt(R) Anwar ul Haq
(C) Don't Know
(D) None of the Above

 

Answers to Current Affairs MCQs Quiz on 23rd October 2018

1. C
2. C
3. B
4. A
5. B
6. A
7. B
8. C
9. B
10. A



Enter your email address to Get Latest Jobs , Syllabus and Past Papers Updates:

Also Confirm Subscription in Email

Leave A Comment