Current Affairs MCQs Quiz 22nd October 2018 with Answers

Current Affairs MCQs Quiz 22nd October 2018 for the preparation of competitive exams . Here are the today's important Current Affairs of Pakistan Multiple Choice Questions , international affairs Indian Girl who rejected google Job, Magna Carta agreement ,Rebel Optimist Pakistani Documentary wins international Award and . Comoros an Island and other important events which occurred .

1. Name the 10 Years Old Indian Girl who rejected Google Job?
(A) Samaira Mehta
(B) Malvika Raj Joshi
(C) Pratibha Kumari
(D) None of the above.

2. Which Information Technology Company has terminated its 48 employees including top Management over charges of Harassment at workplace?
(A) Microsoft
(B) Google
(C) Facebook
(D) None of the Above.

3. Magna Carta Document was tried to stole from which Country Museum?
(A) England
(B) USA
(C) India
(D) None of the Above.

4. Magna Carta Agreement took place in which year?
(A) 1210
(B) 1215
(C) 1220
(D) None of the Above.

5. Magna Carta Agreement was between King John of England and______?
(A) Philip 2 of France
(B) Holy Roman Emperor
(C) his subjects
(D) Both A & B.

6. Name the game developed by 10 Years Old Girl Samaira Mehta?
(A) CoderBunnyz
(B) Code for Bunny
(C) BunnzyCoder
(D) None of the Above.

7. Who is the Foreign Minister of China in 2018?
(A) Jang Yiechi
(B) Tang Jiaxuan
(C) Wang Yi
(D) None of the above.

8. ECC Stands for What ?
(A) Economic Coordination Committee
(B) Economic Council Committee
(C) Both A & B
(D) None of the Above.

9. Rebel Optimist a documentary on the Life of "Perween Rehman" directed by Mahera Omer win which International Award ?
(A) Oscar Award
(B) Hum Award
(C) 7th Delhi International Film Festival 2018
(D) None of te Above.

10. Comoros is a ______?
(A) Island Country in Indian Ocean
(B) Country in Africa
(C) Country in Asia
(D) None of the Above

11. Religion of the Majority Population of the Comoros is _ ?
(A) Christianity
(B) Islam
(C) Hinduism
(D) None of te Above.

12. Capital of  Comoros is ____?
(A) Moroni
(B) Comoros
(C) Don't Know
(D) None of the Above

Answers to Current Affairs MCQs Quiz on 22nd October 2018

1. A
2. B
3. A
4. B
5. C
6. A
7. C
8. A
9. C
10. A
11. B
12. A


Enter your email address to Get Latest Jobs , Syllabus and Past Papers Updates:

Also Confirm Subscription in Email

Leave A Comment