PSL 2019 MCQs Quiz with Answers

PSL 2019 Current Affairs MCQs  quiz on sports. This set of MCQs includes Pakistan Super League 2019 4th Editions . PSL 2019 was played from 14th February 2019 to 17th March 2019 and in total 34 matches were played and 6 teams participated in this tournament. There were two host countries UAE and Pakistan. Final is played in National Stadium Karachi

1. Current Edition of the Pakistan Super League 2019 was _____?
(A) 3
(B) 4
(C) 5
(D) None of the Above.

2. Total teams participated in PSL 2019?
(A) 4
(B) 5
(C) 6
(D) None of the Above.

3. Which team was the runner up team of PSL 2019?
(A) Lahore Qalandars
(B) Multan Sultan
(C) Peshawer Zalmi
(D) None of the Above..

4. Who is winner of PSL 2019?
(A) Peshawer Zalmi
(B) Quetta Gladiators
(C) Lahore Qalandars
(D) None of the above

5. who was the sponsor of Pakistan Super League 2019?
(A) HBL
(B) UBL
(C) Engro
(D) All of the above.

6. Who is the player of the series in PSL 2019?
(A) Azhar Ali
(B) Hassan Ali
(C) Shane Watson
(D) None of the above.

7. Shane Watson Score how many runs in the Series Pakistan Super League 2019?
(A) 425
(B) 426
(C) 428
(D) 430

8. Shane Watson was representing which team?
(A) Quetta Gladiators
(B) Lahore Qalandars
(C) Peshawer Zalmi
(D) None of the above.

9. Which player has taken most wickets in PSL 2019.
(A) Rahat Ali
(B) Faheem Ashraf
(C) Hassan Ali
(D) All of the Above.

10. Hassan Ali represented which team in PSL 2019?
(A) Peshawer Zalmi
(B) Islamabad United
(C) Quetta Gladiators
(D) None of the Above

11. Hassan Ali has taken how many wickets in PSL 2019?
(A) 20
(B) 24
(C) 25
(D) None of the Above.

12. How many matches were played in PSL 2019?
(A) 30
(B) 32
(C) 34
(D) None of the Above..

13. Captain of Quetta Gladiators?
(A) Shane Watson
(B) Shoaib Malik
(C) Sarfaraz Ahmed
(D) None of the Above..

14. Who is the owner of Quetta Gladiators?
(A) Javed Afridi
(B) Nadeem Omer
(C) Ali Naqvi
(D) None of the above

15. Prize Money set for winning team Quetta Gladiators in PSL 2019?
(A) $200,000
(B) $500,000
(C) $600,000
(D) None of the above.

16. Prize Money set for runner up team Pehawer Zalmi ?
(A) $100,000
(B) $200,000
(C) $300,000
(D) None of the Above

17.Prize Money set for team at 3rd Place?
(A) $100,000
(B) $250,000
(C) $350,000
(D) None of the Above.

18. Prize Money set for team 4th Place in PSL 2019.
(A) $50,000
(B) $52,000
(C) $60,000
(D) None of the Above..

19. Which player got the award of Safe Hands of the Series in PSL 2019?
(A) Luke Ronchi
(B) Kieron Pollard
(C) Shane Watson
(D) None of the Above..

20. Luke Ronchi dismissed how many batsman behind the wickets?
(A) 10
(B) 11
(C) 12
(D) None of the above

21. Which player awarded as best player on the fields in PSL current series?
(A) Kieron Pollard
(B) Hassan Ali
(C) Shane Watson
(D) None of the above.

22. Final match of PSL 2019 played on ____?
(A) 16th March 2019
(B) 17th March 2019
(C) 18th March 2019
(D) None of the above

23. First match of PSL 4 was played on ?
(A) 12th February 2019
(B) 14th February 2019
(C) 15th February 2019
(D) None of the above.

Answers to PSL 2019 MCQs

1. B
2. C
3. C
4. B
5. A
6. C
7. D
8. A
9. C
10.A
11. C
12. C
13. C
14. B
15. B
16. B
17. A
18. C
19. A
20. B
21. A
22. B
23. B


Enter your email address to Get Latest Jobs , Syllabus and Past Papers Updates:

Also Confirm Subscription in Email

Leave A Comment