Sports Current Affairs MCQs 2017 with Answers Set 2

Current Affairs Multiple Choice Questions MCQs on Sports which includes questions on tennis, football, cricket ,hockey and international games . This MCQs set on sports covers questions and answers about the cricket tournament held in UAE between Pakistan and Sri Lanka in October 2017  and upcoming FIFA World Cup 2018 . Questions related to sports are compulsory part of any exam. Sports questions may be asked in CSS and any other competitive examinations.This MCQs set of current affairs will help you in preparation of  FPSC all one papers MCQs Test & CSS papers, National Testing Service (NTS) Exams  especially for Assistant Director Intelligence Bureau, Young Professionals Induction Program announced by State Bank of Pakistan , BPSC exams of Assistant Director Local Government , Assistant Director (IB) , Government of Balochistan, KPK Public Service Commission Jobs and Punjab Public Service Commission Jobs.

1. Mention the name of  four times World Champion of FIFA World Cup fail to qualify for FIFA 2018 World Cup?
(A) Sweden
(B) Saudi Arabia
(C) United States of America
(D) Italy

2.  Which team won the test series held in UAE between Sri Lanka and Pakistan in October 2017  ?
(A) Pakistan
(B) Sri Lanka
(C) Tied
(D) None of These

3. Sri Lanka won the test series against Pakistan held in UAE in October 2017 by _____.
(A) 2-0
(B) 3-1
(C) 2-1
(D) None of the above.

4. Which team won the One Day International Series held in UAE between Pakistan and Sri Lanka?.
(A) Sri Lanka
(B) Pakistan
(C) Tied
(D) None of the above.

5. Pakistan won the ODI series against Sri Lanka in recent tournament held in UAE in October 2017 by ______?
(A) 3-2
(B) 4-1
(C) 5-0
(D) None of the above.

6. Who was the player of series in Sri Lanka Vs Pakistan ODI series held in UAE  in October 2017?
(A) Babar Azam
(B) Hassan Ali 
(C) Upul Tharanga
(D) None of the above.

7. Who was the player of the series in Sri Lanka Vs Pakistan test series held in UAE in October 2017?
(A) Asad Shafique
(B) Rangana Herath 
(C) Hassan Ali 
(D) Dimuth Karunarathne

8. Who was the player of the series in T-20 Tournament held between Sri Lanka and Pakistan in UAE in october 2017?.
(A) Vikum Sanjaya
(B) Shoaib Malik
(C) Faheem Ashraf
(D) Hassan Ali

9. Pakistan won the T-20 tournament against Sri Lanka held in UAE in 2017 by ____ ?
(A) 3-0
(B) 2-1
(C) 4-0
(D) None of the above.

10. Who was the winner of T-20 tournament held in UAE between Pakistan and India in October 2017 ?
(A) Sri Lanka
(B) Pakistan
(C) Tournament Tied
(D) None of the Above. 

11. FIFA 2018 World Cup is going to be held in which country?
(A) USA
(B) Brazil
(C) Sweden
(D) Russia

Answers to  Sports MCQs Set-2

1. D
2. B
3. A
4. B
5. C
6. B
7. D
8. B
9. A
10.B
11. D


Enter your email address to Get Latest Jobs , Syllabus and Past Papers Updates:

Also Confirm Subscription in Email

Leave A Comment