Important Sports Curent Affairs MCQs for the month of December 2017

Current Affairs MCQs on Sports for the month of  December 2017 for the preparation of civil service & competitive exams and interviews. Here are the today's important MCQs. Download daily updated Current Affairs MCQs Quiz which includes T-10 Cricket League 2017 for the month of December in PDF format.

1. T-10 Cricket League recent tournament played on which format  ?
(A) 10 overs
(B) 20 overs
(C) 30 overs
(D) None of the above.

2. T-10 League was played in which country ?
(A) India
(B) Pakistan
(C) UAE
(D) None of the Above.

3.  How many Teams Participated in T-10 Cricket League ? 
(A) 3
(B) 4
(C) 5
(D) 6..

4. Who is the champion of T-10 Cricket League played in December 2017?
(A) Punjabi Legends
(B) Pakhtoons
(C) Maratha Arabians
(D) Kerala Kings

5. Which is the runner up team of T-10 League of 2017?
(A) Bengal Tigers
(B) Team Sri Lanka
(C) Punjabi Legends 
(D) Pakhtoons.

6. Total Matches played in T-10 of 2017.
(A) 6
(B) 10
(C) 12
(D) 13.

7. Which player has made the most runs in T-10 Cricket League 2017?
(A) Luke Ronchi
(B) Sohail Tanveer
(C) Virender Sehwag
(D) None of the Above.

8. Which player has taken most wickets in T-10 Cricket League Series 2017?
(A) Amjaed Javed
(B) Shahid Afridi
(C) Umar Gul 
(D) Sohail Tanveer.

9. Who was the captain of Kerala Kings team of T-10 Cricket League ?
(A) Eoin Morgan
(B) Virender Sehwag
(C) Shahid Khan Afridi
(D) None of the Above..

10. Who was the captain of Punjabi Legends in T-10 Cricket League Series ?
(A) Abdul Razzaq
(B) Hassan Ali
(C) Sohaib Malik
(D) None of the Abov.e

 

Answers to  Current Affairs MCQs 30th November 2017

1. A
2. C
3. D
4. D
5. C
6. D
7. A
8. D
9. A
10. C

Rizwan Khan
Author: Rizwan Khan
Mr. Rizwan has vast Knowledge on Current Affairs and General Knowledge. He has done Master in International Relations along with B.ed and M.ed with teaching capabilities


Enter your email address to Get Latest Jobs , Syllabus and Past Papers Updates:

Also Confirm Subscription in Email

Leave A Comment