Current Affairs MCQs Quiz 3rd March 2018 FPSC and other competitive Exam test preparation

Current Affairs MCQs Quiz 3rd March 2018 for the preparation of  Exam of FPSC, competitive exams and interviews. Here are the today's important MCQs quiz on Pakistan's Politics specially senate elections 2018 , International Affairs, Sports and Pakistan Affairs . You can also download 3rd March 2018 MCQs of current affairs in PDF Format.

1. After the Senate Election 2018 total seats of PML (N) in senate are _______.
(A) 30
(B) 31
(C) 32
(D) 33

2. After the Senate Election 2018 total seats of PPP in Senate are _______ .
(A) 20
(B) 21
(C) 22
(D) None of the Above.

3. After the Senate Election 2018 total seats of PTI in Senate are ______ .
(A) 10
(B) 12
(C) 14
(D) None of the Above..

4. After the Senate Election 2018 total Seats of MQM, NP and PKMAP  in Senate are ____.
(A) 3
(B) 4
(C) 5
(D) None of the above

5. After the Senate Election 2018 total seats of JUI (F) in Senate are _____.
(A) 2
(B) 3
(C) 4
(D) All of the above.

6. After the Senate Election 2018 total seats of Independent Members are _______.
(A) 10
(B) 15
(C) 20
(D) None of the above.

7. After the Senate Election 2018 total seats of PML(Q) in Senate are __________.
(A) 0
(B) 1
(C) 2
(D) None of the Above.

8. PPP won how many seats in Senate from KPK Provincial Assembly?
(A) 2
(B) 3
(C) 4
(D) None of the above.

9. Name the Movie which win the title of worst movie of 2017 at the Oscar and Razzies.
(A) The Book of Henry
(B) The Emoji Movie
(C) A cure for Wellness
(D) All of the Above.

10. In which year did Pakistani tennis star Aisam ul Haq Qureshi reached the final of mixed doubles event at the US open?
(A) 2008
(B) 2009
(C) 2010
(D) None of the Above

 

Answers to Current Affairs MCQs Quiz 3rd March 2018

1. D
2. A
3. B
4. C
5. C
6. A
7. A
8. A
9. B
10.C


Enter your email address to Get Latest Jobs , Syllabus and Past Papers Updates:

Also Confirm Subscription in Email

Leave A Comment