Current Affairs MCQs Quiz on Sports 11th October 2018 with Answers for CSS & PMS preparation

Current Affairs MCQs Quiz on Sports 11th October 2018 for the preparation of CSS 2019, PMS 2018, UPSC Civil Service Examination and other competitive exams. Here are the today's important Sports MCQs on International Affairs especially the Summer Youth Olympics Games 2018. Download daily updated Current Affairs MCQs Quiz on Sports 2018 which includes sports events for the month of October in PDF format.

1. Who is the Chief of Air Staff of Pakistan .
(A) Mujahid Anwar Khan
(B) Sohail Aman
(C) Tahir Rafique Butt
(D) None of the above.

2. III Summer Youth Olympics Games 2018 are being played in which Country?
(A) Argentina
(B) Spain
(C) Russia
(D) None of the Above.

3. How Many Nations are participating in Youth Olympics Games 2018?
(A) 193
(B) 200
(C) 206
(D) None of the Above..

4. How many athletes from Pakistan are participating in III Summer Youth Olympics Games 2018 ?
(A) 3
(B) 6
(C) 13
(D) None of the above.

5. Host City of Youth Olympics Games 2018 is _____?
(A) Buenos aires
(B) Mendoza
(C) Salta
(D) None of the Above.

6. Capital of Argentina is _________?
(A) Salta
(B) Buenos Aires
(C) Salta
(D) None of the Above..

7. How many Athletes are participating in 3rd Youth Olympics Games 2018?
(A) 3900
(B) 3960
(C) 3997
(D) None of the Above.

8. Motto of the Youth Olympics Games 2018 is _________.
(A) Live the future
(B) Live the life
(C) Live in World
(D) None of the Above.

9. Next Youth Olympic Games will be held in which year at which place?
(A) 2019 Dakar
(B) 2020 Salta
(C) 2022 Dakar
(D) None of te Above.

10. III Summer Youth Olympics Games will be played from ________ to _________?
(A) 6th October 2018 to 16th October 2018
(B) 8th October 2018 to 20th October 2018
(C) 6th October 2018 to 18th October 2018
(D) None of the Above

Answers to Current Affairs MCQs Quiz on Sports  11th October 2018

1. A
2. A
3. C
4. A
5. A
6. B
7. C
8. A
9. C
10. C

 


Enter your email address to Get Latest Jobs , Syllabus and Past Papers Updates:

Also Confirm Subscription in Email

Leave A Comment