Current Affairs MCQs Quiz on By-Election 12th October 2018 with Answers for CSS & PMS preparation

Current Affairs MCQs Quiz  12th October 2018 for the preparation of CSS 2019, PMS 2018, and other competitive exams. Here are the today's important  MCQs on Pakistan By-Election 2018 going to be held on 14th October 2018. Download daily updated Current Affairs MCQs Quiz on  2018 for FPSC, PPSC and NTS Test Online Preparation

1. In how many constituencies election is going to be held on 14th October 2018 .
(A) 30
(B) 34
(C) 35
(D) None of the above.

2. How many oversees Pakistan's will participate through internet voting  in by election 2018 Pakistan ?
(A) 7364
(B) 7464
(C) 7564
(D) None of the Above.

3. In Balochistan on how many Constituencies by Election2018  is going to held ?
(A) 2
(B) 3
(C) 5
(D) None of the Above..

4. On how many constituencies of National Assembly By Election 2018 is going to held?
(A) 5
(B) 10
(C) 16
(D) None of the above.

5. How many candidates are participating in By Election 2018 across Pakistan ?
(A) 661
(B) 645
(C) 671
(D) None of the Above.

6. On how many constituencies of Punjab Assembly By Election 2018 is going to be held on 14th October 2018?
(A) 12
(B) 14
(C) 24
(D) None of the Above..

7. How many ballot papers printed for By Election 2018?
(A) 9,924,700
(B) 9,924,900
(C) 9,924,999
(D) None of the Above.

8. How many Polling Stations declared highly sensitive for By Election 2018 Pakistan.
(A) 1700
(B) 1727
(C) 1737
(D) None of the Above.

9. How many polling stations are going to be established for By Election 2018 across Pakistan?
(A) 7489
(B) 8000
(C) 8500
(D) None of te Above.

10. Name the PTI candidate who has been elected unopposed from the constituency PP-296 Rajanpur ?
(A) Awais Dareshak
(B) Tariq Khan Dareshak
(C) Awais Leghari
(D) None of the Above

Answers to Current Affairs MCQs Quiz on By-Election 2018 12th October 2018

1. C
2. A
3. A
4. B
5. B
6. A
7. A
8. B
9. A
10. A

 


Enter your email address to Get Latest Jobs , Syllabus and Past Papers Updates:

Also Confirm Subscription in Email

Leave A Comment