Current Affairs MCQs Quiz 15th October 2018 with Answers for CSS & PMS preparation

Current Affairs MCQs Quiz 15th October 2018 for the preparation of competitive exams. Here are the today's important MCQs on International Affairs  Missing Saudi Journalist, Bavarian Election 2018, Hurricane hit France , Portugal, Chairman of PCB and other important events. Download daily updated Current Affairs MCQs Quiz on 2018 for online preparation

1. Who is Jamal Khashoggi?
(A) Journalist
(B) Diplomat
(C) Producer
(D) None of the above.

2. Jamal Khashoggi belong to which Country?
(A) Turkey
(B) Saudi Arabia
(C) UAE
(D) None of the Above.

3. Alwatan Newspaper published in Which Country ?
(A) Saudi Arabia
(B) Turkey
(C) Yemen
(D) None of the Above..

4. Jamal Khashoggi is missing from Saudi Consulate in Turkey since ?
(A) 2nd October 2018
(B) 12th October 2018
(C) 14th October 2018
(D) None of the above.

5. Leslie hit Portugal , Spain and France on 15th October 2018, Leslie was a ____?
(A) Category 1 Hurriance
(B) Category 2 Hurriance
(C) Storm
(D) None of the Above.

6. Bavaria officially known as Free state of Bavaria is a state of  ______?
(A) USA
(B) Germany
(C) Its independent state
(D) None of the Above..

7. Turn Out remained in the Bavarian Election 2018 held on 14th October ?
(A) 72.5%
(B) 73.5%
(C) 75.%
(D) None of the Above.

8. Angela Markel Chancellor of germany Allies in Bavarian Election 2018 ?
(A) Got Majority
(B) Lost Seats
(C) Remained Equal
(D) None of the Above.

9. Who is the CEO of Board of Control for Cricket BCCI in India?
(A) Rahul Johri
(B) Ravi Shastri
(C) Ramesh Powar
(D) None of te Above.

10. Who is the Chairman of Pakistan Cricket board PCB?
(A) Najam Sethi
(B) Javed Miandad
(C) Ehsan Mani
(D) None of the Above

Answers to Current Affairs MCQs Quiz on 15th October 2018

1. A
2. B
3. A
4. A
5. A
6. B
7. A
8. B
9. A
10. C

 


Enter your email address to Get Latest Jobs , Syllabus and Past Papers Updates:

Also Confirm Subscription in Email

Leave A Comment