Current Affairs MCQs Quiz 14th October 2018 with Answers for CSS & PMS preparation

Current Affairs MCQs Quiz 14th October 2018 for the preparation FPSC  CSS 2019 and PPSC 2018 competitive exams. Here are the today's important MCQs on International Affairs, World's Longest Flight, Princess Eugenie Marriage. Download daily updated Current Affairs MCQs Quiz on 2018 for FPSC, PPSC and NTS Test Online Preparation

1. Name the IT Company whose data of 25 Million Users hacked by the hackers in October 2018?
(A) Facebook
(B) Google
(C) Twitter
(D) None of the above.

2. ANN Stands for ______ ?
(A) Asia News Network
(B) Asia Network of News
(C) Both A & B
(D) None of the Above.

3. World Longest Flight took how much time to reach from Changi, Singapore to New York , USA ?
(A) 18 Hours and 25 Minutes
(B) 17 Hours and 52 Minutes
(C) 17 Hours and 30 Minutes
(D) None of the Above..

4. World longest Flight from Singapore to  USA traveled how distance ?
(A) 16000Km ( 10200 Miles)
(B) 16300 Km ( 12225 Miles)
(C) 16500 Km ( 10250 Miles)
(D) None of the above.

5. Name the Singapore Airline Flight which made the World record by flying longest flight on 11-12 October 2018 ?
(A) SQ-18
(B) SQ-20
(C) SQ-22
(D) None of the Above.

6. Name the hurricane which hit USA state Florida and other states on 7th October 2018?
(A) Michael
(B)
(C)
(D) None of the Above..

7. How many causalities occurred in the result of Hurricane Michael hit October 2018?
(A) 16
(B) 32
(C) 34
(D) None of the Above.

8. Total Damaged in the result of Hurricane Michael October 2018?
(A) More than $7.1 Billion
(B) More than $8.1 Billion
(C) More than $9.1 Billion
(D) None of the Above.

9. Name the Ex Foreign Minister of South Africa died, who worked during the presidency of Nelson Mandela?
(A) Andrew Brunson
(B) John Brunson
(C) Michel Brunson
(D) None of te Above.

10. Princes Eugenie Married to Whom ?
(A) Jacky Brooks
(B) Jack Brooksbank
(C) Jack Brook
(D) None of the Above

Answers to Current Affairs MCQs Quiz on 14th October 2018

1. A
2. A
3. B
4. C
5. C
6. A
7. C
8. B
9. A
10. B

 


Enter your email address to Get Latest Jobs , Syllabus and Past Papers Updates:

Also Confirm Subscription in Email

Leave A Comment