General Knowledge Quiz for Kids with Answers

General Knowledge Quiz for Kids with Answers. This MCQs set contain Important GK MCQs Questions for Kids awith answers for classes 1 to 10 and age group of 3 to 15 years kids, which will help your kids in improving GK which will ultimately help them in their studies. Download General Knowledge Quiz for Kids with Answers in PDF (Click Here) .

1. What Number come after 1?
(A) 1
(B) 2
(C) 3
(D) None of the Above.

2. What Number comes after 2?
(A) 3
(B) 4
(C) 5
(D) None of the above.

3. How many days are there in January?
(A) 29
(B) 30
(C) 31
(D) Balochistan

4. What are your eyes for ?.
(A) seeing
(B) hearing
(C) eating
(D) None of the Above.

5. Which is first day of the week?
(A) Saturday
(B) Sunday
(C) Monday
(D) None of the Above.

6. Which is last day of the week?
(A) Monday
(B) Friday
(C) Sunday
(D) All of the above.

7. 1+1 is equivalent to ______?
(A) 2
(B) 3
(C) 4
(D) None of the Above.

8. How many days are there in the month of February?
(A) 27
(B) 28
(C) 30
(D) None of the Above

9. What is the color of sky?
(A) Blue
(B) white
(C) yellow
(D) None of the Above.

10. What is the color of the moon?
(A) white
(B) black
(C) blue
(D) None of the Above.

11. What is the color of the Sun?
(A) White
(B) Yellow
(C) Red
(D) None of the Above

12. How many days are there in February in leap year?
(A) 28
(B) 29
(C) 30
(D) None of the Above

13. How many days are there in a year?
(A) 360
(B) 365
(C) 366
(D) None of the Above

14. How many days are there in a leap year?
(A) 365
(B) 366
(C) 367
(D) None of the above.

15. We smell with which organ of the body?
(A) nose
(B) ear
(C) eyes
(D) None of the Above.

Answers to General Knowledge quiz for Kids

1. A
2. A
3. C
4. A
5. C
6. C
7. A
8. C
9. C
10.A
11. A
12. B
13. B
14. B
15. A


Enter your email address to Get Latest Jobs , Syllabus and Past Papers Updates:

Also Confirm Subscription in Email

Leave A Comment