Famous Airlines of the World General Knowledge Multiple Choice Questions MCQs with Answers

Famous Airlines of the World related questions MCQs Multiple Choice Questions may be asked in civil service and competitive exams . We have prepared some important MCQs on Important airlines working in different countries such as Australia, Canada, USA, UK, South Korea, , Singapore, Bahrain, Fiji and other countries .

1. Silk Air is the airline of which country ?
(A) Japan
(B) North Korea
(C) South Korea
(D) Singapore.

2. Qantas is the airline of which country?
(A) USA
(B) Austria
(C) Australia
(D) None of the Above.

3. China Airline is the airline of which country? 
(A) Japan
(B) Taiwan
(C) Nepal
(D) None of the above.

4. Aeroflot is the airline of which country?.
(A) Turkmanistan
(B) Russia
(C) Tajkistan
(D) None of the above

5. Air pacific is the airline  of _________?
(A) USA
(B) UK
(C) Fiji
(D) None of the above.

6.  Air Transat is the airline of which country?
(A) United States
(B) Canada
(C) Germany
(D) None of the above..

7. Asiana is the airline of which country?
(A) North Korea 
(B) Japan
(C) South Korea
(D) None of the above..

8. Air Europa is the airline of which country?.
(A) Europe
(B) Spain
(C) England
(D) None of the above.

9. Gulf Air is the airline of which country?
(A) UAE
(B) Bahrain
(C) Saudi Arabia
(D) None of the above.

10. Easy Jet is the airline of which country?
(A) UK
(B) USA
(C) Mexico
(D) None of the above

 

Answers to  Important News Agencies of the World MCQs 

1. D
2. C
3. B
4. B
5. C
6. B
7. C
8. B
9. B
10.A


Enter your email address to Get Latest Jobs , Syllabus and Past Papers Updates:

Also Confirm Subscription in Email

Leave A Comment