Current Affairs MCQs Quiz 24th October 2018 with Answers

Current Affairs MCQs Quiz 24th October 2018 for the preparation of competitive exams . Here are the today's important Current Affairs of Pakistan Multiple Choice Questions , general knowledge on International Ranking Sana Mir Spin Bowler at No.1 Position, Imran Khan visit to Saudi Arabia , MCQs on ICC Ranking and other important events which occurred .

1. In One Day International ICC Bowling Women Ranking which player is at No. 1 Positions ?
(A) Megan Schutt
(B) Marizanne Kap
(C) Sana Mir
(D) None of the above.

2. Who is the Chief Justice of Lahore High Court?
(A) Muhammad Yawar Ali
(B) Justice Anwaar ul Haq
(C) Syed Mansoor Ali Shah
(D) None of the Above.

3. According to ICC One Day International Ranking for Men which Cricket  team is at No. 1 Position in the World?
(A) England
(B) India
(C) New Zealand
(D) None of the Above.

4. According to ICC T20 International Ranking for Men which team is at No. 1 position in the World ?
(A) India
(B) Australia
(C) Pakistan
(D) None of the Above.

5. According to ICC Test Ranking for Men which team is at No. 1 Position?
(A) India
(B) South Africa
(C) England
(D) None of the Above.

6. FII Stands for What?
(A) Future Investment Initiative
(B) Further Investment Initiative
(C) Both A & B
(D) None of the Above.

7. Saudi Arabia Offered Pakistan of how much worth Aid Package?
(A) $2 Billlion
(B) $3 Biilion
(C) $6 Billion
(D) None of the above.

8. In ODI Batting Ranking for Men which Player is at No. 1 Position ?
(A) Virat Kohli
(B) Rohit Sharma
(C) Joe Root
(D) None of the Above.

9. Who will be the Next Chief Justice of Islamabad High Court?
(A) Justice Athar MinAllah
(B) Justice Muhammad Anwar Kasi
(C) Justice Aamer Farooq
(D) None of te Above.

10. Supreme Court Bench Headed by Whom in Aasia Bibi Case ?
(A) Justice Saqib Nisar
(B) Justice Asif Saeed Khosa
(C) Justice Mazhar Alam Khan
(D) None of the Above

Current Affairs MCQs Book 2018 in PDF

Answers to Current Affairs MCQs Quiz on 24th October 2018

1. C
2. B
3. A
4. C
5. A
6. A
7. C
8. A
9. A
10. A



Enter your email address to Get Latest Jobs , Syllabus and Past Papers Updates:

Also Confirm Subscription in Email

Leave A Comment