Current Affairs MCQs Quiz 25th October 2018 with Answers

Current Affairs MCQs Quiz 25th October 2018 for the preparation of competitive exams . Here are the today's important Current Affairs of Pakistan Multiple Choice Questions , general knowledge on Sports Pakistan's team participation in Common Wealth Judo Champion 2018, To Kill a mockingbird is the favorite novel among American , MCQs on President of FIFA and other important events which occurred .

1. "To Kill a mockingbird"  is written by ?
(A) Shakespeare
(B) Harper Lee
(C) Plato
(D) None of the above.

2. Baba Haider Zaman belong to which District of Khyber Pakhtoonkhawa?
(A) Peshawer
(B) Hari Pur
(C) Abbotabad
(D) None of the Above.

3. According to Great American Read latest Survey in October 2018 which Novel is best in USA?
(A) The Grapes of Wrath
(B) The Great Gatsby
(C) To Kill a Mockingbird
(D) None of the Above.

4. Which Phone Manufacturing Company in Italy is charged with fine for slowing down phones ?
(A) Samsung
(B) Apple
(C) Both A & B
(D) None of the Above.

5. In Italy How much fine charged from Apple for slowing down phones?
(A) $10.5 Million
(B) $11.5 Million
(C) $ 12 Million
(D) None of the Above.

6. Book "To Kill a Mockingbird"  written by Harper Lee in which year?
(A) 1950
(B) 1960
(C) 1970
(D) None of the Above.

7. CommonWealth Judo Championship is going to be held in which city in November 2018?
(A) Islamabad, Pakistan
(B) Tokyo , Japan
(C) Jaipur , India
(D) None of the above.

8. Pakistan announces team for Common Wealth Judo Championship 2018 comprises how many players?
(A) 11
(B) 15
(C) 16
(D) 19.

9. Who is the Current President of FIFA?
(A) Sepp Blatter
(B) Issa Hayato
(C) Gianni Infantino
(D) None of te Above.

10. Gianni Infantino belong to which Country?
(A) Cameroon
(B) Switzerland
(C) Brazil
(D) None of the Above

Current Affairs MCQs Book 2018 in PDF

Answers to Current Affairs MCQs Quiz on 25th October 2018

1. B
2. C
3. C
4. C
5. B
6. B
7. C
8. D
9. C
10. B



Enter your email address to Get Latest Jobs , Syllabus and Past Papers Updates:

Also Confirm Subscription in Email

Leave A Comment