Current Affairs MCQs 2nd December 2018 with Answers

Current Affairs MCQs Quiz 2nd December 2018 for the preparation of competitive exams . Here are the today's important National and International Current Affairs Multiple Choice Questions , general knowledge George H.W. Bush, Brexit Deal and other  important events which occurred.

1. World Aids Day is celebrated each year on ?
(A) 1st December
(B) 1st January
(C) 1st February
(D) None of the above.

2. In "Arabian Moonsoon 2018 " Naval Exercises which two countries Navies participated ?
(A) Pakistan and Russia
(B) India and Russia
(C) Pakistan, India and Russia
(D) None of the Above.

3. George H.W. Bush died at the age of ____years ?
(A) 90 Years
(B) 92 Years
(C) 94 Years
(D) None of the Above.

4. George H. W. Bush was the _______President of USA ?
(A) 40th
(B) 41st
(C) 42nd
(D) None of the Above.

5. George H. W. Bush belong to which Political Party?
(A) Republican Party
(B) Democratic Party
(C) Green Party
(D) None of the Above.

6. George H. W. Bush served as USA President from _____to_____.
(A) 20th January 1990 to 20th January 1994
(B) 20th January 1991 to 20th January 1995
(C) 20th January 1989 to 20th January 1993
(D) None of the Above.

7.Who is the CEO of Microsoft?
(A) Satya Nadella
(B) Sundar Pichai
(C) Larry Page
(D) None of the above.

8. Name the UK's Minister who quits over Theresa May Brexit Deal on 1st December 2018?
(A) Sam Gyimah
(B) Boris Johnson
(C) Lord Ahmad
(D) None of the Above..

9. Sam Gyimah who quits over Brexit Deal was the Minister of ____?
(A) Minister of State
(B) Minister of Finance
(C) Minister of Science
(D) None of te Above.

10. Which US President got the honor of longest living President in US History ?
(A) George H. W. Bush
(B) George W. Bush
(C) Barack Obama
(D) None of the Above

Current Affairs MCQs Book 2018 in PDF

Answers to Current Affairs MCQs Quiz 2nd December 2018

1. A
2. A
3. C
4. B
5. A
6. C
7. A
8. A
9. C
10. A



Enter your email address to Get Latest Jobs , Syllabus and Past Papers Updates:

Also Confirm Subscription in Email

Leave A Comment