Current Affairs MCQs Quiz 17th November 2017

Current Affairs MCQs Quiz 17th November 2017 for the preparation of civil service and competitive exams. Here are the today's important MCQs.

1. Mention the name of PTV Director Current Affairs Sacked over harassment charges?
(A) Agha Mushaid
(B) Agha Masood Sorish
(C) Masood Khan
(D) None of the above.

2.  Mention the name of NTS Chief Executive Officer CEO sacked over corruption charges  ?
(A) Dr Sherzada Khan
(B) Dr Bilal Khan
(C) Dr Shehzad Khan
(D) None of These

3. Which country has win the title of Miss International? 
(A) Indonesia
(B) Japan
(C) Malaysia 
(D) None of the above.

4. Mention the name of MNA to whom Pakistan Tehreek-e-insaaf has served with explanation call regarding allegations on other party member  ?.
(A) Ali Amin
(B) Ali Amin Gandapur
(C) Dawar Kundi
(D) None of the above.

5. Dr Asim Hussain has left the ________?
(A) Pakistan People's Pary 
(B) Karachi President Post
(C) Country
(D) None of the above.

6. Capital of Indonesia is ______.
(A) Jakarta 
(B) Kuala lumpur 
(C) Singapore
(D) None of the above.

7. Which is the currency of Indonesia?
(A) Indonesian dollar
(B) Takka
(C) Indonesian Rupiah
(D) None of the above.

8. Switzerland Government has imposed 10 years entrance ban on which Baloch separatist   ?.
(A) Brahamdagh Bugti
(B) Mehran Baloch
(C) Hyrbyair Marri
(D) All of the Above.

9. Capital of Switzerland is ______ ?
(A) Switzerland
(B) Bern
(C) swiss
(D) None of the above.

10. On which Pakistani spinner bowler ICC has imposed ban on bowling action ?
(A) Muhammad Hafeez
(B) Sarfaraz
(C) Sharjeel Khan
(D) None of the Above. 

 

Answers to  Current Affairs MCQs 17th November 2017

1. B
2. A
3. A
4. C
5. B
6. A
7. C
8. B
9. B
10.A


Enter your email address to Get Latest Jobs , Syllabus and Past Papers Updates:

Also Confirm Subscription in Email

Leave A Comment