Current Affairs MCQs 25th November 2017

Current Affairs MCQs Quiz 25th November 2017 for the preparation of civil service ( CSS, PMS, UPPSC) & competitive exams and interviews (viva). Here are the today's important MCQs. Download Current Affairs MCQs for the month of November in PDF.

1. First Aid Flight of United Nations landed in Yemen capital for treatment of _______?
(A) injured forces
(B) cholera patients
(C) chicken pox
(D) None of the above.

2. Capital city of Yemen is _________?
(A) Sana'a
(B) Hezyaz
(C) Sahar
(D) None of the Above.

3. Saba is the news agency of which country? 
(A) Saudi Arabia
(B) UAE
(C) Yemen
(D) Qatar.

4. Total Members of Saudi Led Anti Terror Force are ______?.
(A) 38
(B) 39
(C) 40
(D) 41

5. MMA in sports stands for _______?
(A) Men Martial Arts
(B) Mixed Martial Arts
(C) Both A & B
(D) None of the above.

6.  Ahmed Mujtaba win against Chinese Opponent in One Championship tournament on 24th November 2017. Name of the  Chinese Player is  ?
(A) Kai Wen Li
(B) Jet Li
(C) Zhang Jin
(D) None of the above.

7. What is meant by Rabbit Punching in Boxing?
(A) to punch the mouth
(B) to punch the back of head
(C) Both A & B
(D) None of the above.

8. Which lady is being posted as Director Administration in Directorate General Public Relations Lahore Office ?.
(A) Nabeela Ghazanfar
(B) Ayesha Mumtaz
(C) Asmat Ara
(D) All of the Above.

9. Who is the Commander of US Forces in Afghanistan?
(A) John F Campbell
(B) David H Petraeus
(C) John Nicholson
(D) None of the above.

10. ISAF stands for _____?
(A) International Security Assistance Force
(B) International Sailing Federation
(C) International Security Afghan Forces
(D) None of the above

 

Answers to  Current Affairs MCQs 25th November 2017

1. B
2. A
3. C
4. D
5. B
6. A
7. B
8. A
9. C
10.A


Enter your email address to Get Latest Jobs , Syllabus and Past Papers Updates:

Also Confirm Subscription in Email

Leave A Comment