Current Affairs MCQs 27th November 2017

Current Affairs MCQs Quiz 27th November 2017 for the preparation of civil service & competitive exams and interviews (viva). Here are the today's important MCQs. Download daily updated Current Affairs MCQs which includes international affairs, World Affairs , sports for the month of November in PDF.

1. Who is the Director General of Punjab Rangers?
(A) Major General Muhammad Saeed
(B) Major General Umer Farooq
(C) Major General Azhar Naveed
(D) None of the above.

2. Speaker of the Parliament of which Country arrested over corruption charges ?
(A) Indonesia
(B) Malaysia
(C) Bali
(D) None of the Above.

3.Name  the speaker of Indonesian Parliament who was arrested over Graft charges? 
(A) Zulkifi Hassan
(B) Setya Novanto
(C) Hatta Rajassa
(D) None of the above.

4. Prince Harry Engaged with Whom?.
(A) Meghan Markle
(B) Cressida Bonas
(C) Netanyahu
(D) None of the above

5. Pop Francis reached on official visit of which country on 27th November 2017?
(A) India
(B) Israel
(C) Myanmar
(D) None of the above.

6.  Real Name of Prince Harry is ________ ?
(A) Prince Henry of Wales
(B) Prince Henry of UK
(C) Both A & B
(D) None of the above.

7. Who is the mother of Prince Harry ?
(A) Lady Sarah 
(B) Lady Diana Spencer
(C) Chelsy Davy
(D) None of the above.

8. Who is the father of Prince Harry?.
(A) Prince Charles
(B) Prince Philip
(C) Prince William
(D) None of the above.

9. Who is the Queen of England?
(A) Queen Elizabeth I
(B) Queen Elizabeth II
(C) Queen Elizbeth III
(D) None of the above.

10. Buckingham Palace is the official residence of _______?
(A) British prime Minister
(B) British Monarch
(C) British Army Chief
(D) None of the above

 

Answers to  Current Affairs MCQs 26th November 2017

1. C
2. A
3. B
4. A
5. C
6. A
7. B
8. A
9. B
10.B


Enter your email address to Get Latest Jobs , Syllabus and Past Papers Updates:

Also Confirm Subscription in Email

Leave A Comment