Current Affairs MCQs Quiz 9th March 2018 for CSS and other Competitive Exams

Current Affairs MCQs Quiz 9th March 2018 for the preparation of Current Affairs for CSS , PMS, PCS and other exams & Interview. Here are the today's important MCQs Quiz on specially on International relations and other important events happened on 9th of March.  Download 9th March 2018 MCQs of current affairs in PDF Format.

1. US placed head money on Tehreek e Taliban Pakistan Chief Mullah Fazalullah .
(A) $5 Million
(B) $6 Million
(C) $7 Million
(D) None of the above.

2. US placed head money on Abdul Wali Aka Omar Khalid Khurasani.
(A) $10 Million
(B) $20 Million
(C) $30 Million
(D) None of the above.

3. MGB stands for _______.
(A) Mini Gastric Bypasss
(B) Micro Gastric Bypass
(C) Both A& B
(D) None of the Above..

4. Who is the founder of Laparoscopic Mini Gastric Bypass (MGB) .
(A) Dr Aatif Inaam Shami
(B) Dr. Robert Rutledge
(C) Owen Haskins
(D) None of the above.

5. Who is the writer of famous Pakistani Drama Serial Khaani ?
(A) Asma Nabeel
(B) Anjum Shahzad
(C) Farhat Ishtiaq
(D) None of the Above.

6. How many Myanmar soldiers sentence to 10 years over Rohingya Killings?
(A) 5
(B) 6
(C) 7
(D) None of the Above..

7. Who is the Chinese Amabassador to Pakistan.
(A) Yao Jing
(B) Sun Weidon
(C) Liu Jian
(D) None of the Above.

8. Who is the US Ambassador to Pakistan?
(A) Richard Olson
(B) David Hale
(C) Cameron Munter
(D) None of the Above.

9. Capital of Qatar is _________ .
(A) Doha
(B) Ad-Dahwah
(C) Abu Dhabi
(D) None of the Above.

10.  Total members of the Islamic Military Alliance  or Islamic Military Counter Terrorism Coalition total number  of members reached after joining Oman
(A) 34
(B) 41
(C) 42
(D) None of the Above

Answers to Current Affairs MCQs Quiz 9th March 2018

1. A
2. C
3. A
4. B
5. A
6. C
7. A
8. B
9. A
10.B


Enter your email address to Get Latest Jobs , Syllabus and Past Papers Updates:

Also Confirm Subscription in Email

Leave A Comment