Current Affairs MCQs Questions 11th April 2018 with Answer for Competitive Exams

Current Affairs MCQs Quiz 11th April 2018 for the preparation of Current Affairs for CSS , PMS, PCS and other exams & Interview. Here are the today's important MCQs Questions with Answers on specially on Islamabad International Air Port inauguration, Facebook in news , Common Wealth Nations and Games  and other important events happened today. Download 11th April 2018 MCQs of current affairs in PDF Format.

1. New Islamabad Air Port will be made operational from _____ .
(A) 15th April 2018
(B) 18th April 2018
(C) 20th April 2018
(D) None of the above.

2. A Notam is a ______.
(A) notice to staff
(B) a notice to airman filed with Aviation Authority
(C) Both A & B
(D) None of the above.

3. New Islamabad International Air Port Completed with the cost of ______.
(A) 41 Billion Rupees
(B) 81 Billion Rupees
(C) 91 Billion Rupees
(D) None of the Above..

4. President of Pakistan rejected how many mercy petitions of death row prisoners in last five years .
(A) 510
(B) 512
(C) 513
(D) None of the above.

5. How many people including children and women injured across the LOC Shelling from Indian side?
(A) 17
(B) 18
(C) 19
(D) None of the Above.

6. Mark Zukerberg Facebook owner is in news now-a-days due to ________?
(A) Data Leakage from facebook
(B) changing Privacy of Facebook
(C) Selling Facebook
(D) None of the Above..

7. Who is Mama Winni Mandela who died on 2nd April 2018 and tribute paid to her by Public and Government over her death .
(A) Sister of Nelson Mandela
(B) Former Wife of Nelson Mandela
(C) Mother of Nelson Mandela
(D) None of the Above.

8. Who win the Azerbai Jan Presidential Elections 2018?
(A) Elham Aliyev
(B) Zahid Oruc
(C) Sardar Jalaloglu
(D) None of the Above.

9. There are how many member countries in common wealth nations .
(A) 50
(B) 51
(C) 53
(D) None of the Above.

10. How many nations are participating in Common Wealth Games 2018?
(A) 53
(B) 60
(C) 71
(D) None of the Above

Answers to Current Affairs MCQs Quiz 11th April 2018

1. C
2. B
3. B
4. C
5. A
6. C
7. B
8. A
9. C
10.C


Enter your email address to Get Latest Jobs , Syllabus and Past Papers Updates:

Also Confirm Subscription in Email

Leave A Comment