Current Affairs MCQs Questions 2nd May 2018 with Answers for Competitive Exmas

Current Affairs Multiple Choice Questions MCQs 2nd May 2018. This MCQs set covers  Current Affairs on Pakistan Affairs, Intentional Affairs and other important events held on 2nd May 2018.This mcqs set on Current Affairs 2018 will be helpful for the preparation of Current Affairs for UPSC Civil Service, Banking Exams, CSS , PMS, PCS, FPSC Patrol Officer and other exams & Interview. Download 2nd May 2018 current affairs mcqs in PDF Format here.

1. Eagle Squad Force specially prepared to dealt with terrorism started in which province of Pakistan?
(A) Balochistan
(B) Punjab
(C) KPK
(D) None of the above.

2. 3rd May is celebrated internationally as _____________ ?
(A) World Press Day
(B) Wold Press Freedom day
(C) TV Freedom DAy
(D) None of the above..

3. Name the Country in which Election Commission Office attacked and in the result 12 people killed on 2nd May 2018.
(A) Libya
(B) Egypt
(C) Syria
(D) None of the Above..

4. ETA is a _______?
(A) IT Company in France and Spain
(B) Separatist Group in France and Spain
(C) Both A & B
(D) None of the above.

5. ETA Stands for _________ .
(A) Euskadi Ta Askatasuna
(B) Estimated Time of Arts
(C) Both A & B
(D) None of the Above.

6. Reunion is tourist place situated in which Country?
(A) France
(B) Geneva
(C) Spain
(D) None of the Above..

7. Capital of Armenia is _______ ?
(A) Yerevan
(B) Armenia
(C) Baku
(D) None of the Above.

8. Armenia is a Country situated in _________.
(A) South Asia
(B) West Asia
(C) Europe
(D) None of the Above.

9. Name the firm which has closed down its business related with Facebook Data Leakage Scandal ?
(A) Cambridge Analytica
(B) Facebook Advertisement
(C) Google Adsense
(D) None of te Above.

10. Which Country is a home of World 14 Most Polluted Cities ?
(A) Pakistan
(B) India
(C) China
(D) None of the Above

 

Answers to Current Affairs MCQs Quiz 2nd May 2018

1. A
2. B
3. A
4. B
5. C
6. A
7. A
8. B
9. A
10.D


Enter your email address to Get Latest Jobs , Syllabus and Past Papers Updates:

Also Confirm Subscription in Email

Leave A Comment