Prince Harry Meghan Markel Marriage Current Affairs Questions with Answers

Current Affairs Multiple Choice Questions MCQs on Prince Harry and Meghan Markel Royal Marriage . This MCQs set cover Royal Wedding of Lady Diana and Prince Charles Son  Prince Harry which attracted the attention of Whole World when Prince Harry married a 36 years divorced US Actress Meghan Markel   .This mcqs set on International Affairs May 2018 will be helpful for the preparation of Current Affairs CSS , Banking Exams, PMS, PCS, FPSC Patrol Officer and other exams & Interview.

1.  Meghan Markle is a former US_____
(A) Actress
(B) Politician
(C) Businessman
(D) None of the above.

2. Name of the Ex Husband of Meghan Markle is _____________.
(A) Prince Harry
(B) Trevor Engelson
(C) Thomas Markle
(D) None of the above..

3. Age of Meghan Markle at the the time of 2nd Marriage with Prince Harry is?
(A) 30
(B) 35
(C) 36
(D) None of the Above..

4. Who is the Duke of Sussex?
(A) Prince Harry
(B) Prince Charles
(C) Both A & B
(D) None of the above.

5. Who is the Duchess of Sussex ?
(A) Meghan Markle
(B) Kate Middleton
(C) Katherine
(D) None of the Above.

6. Who is the mother of Prince Harry?
(A) Camila
(B) Lady Diana
(C) Elizabeth II
(D) None of the Above..

7. According to Media Reports How many people watched the Royal Wedding of Prince Harry and Meghan Markle on TV?
(A) 1 Billion People
(B) 1.9 Billion People
(C) 2.9 Billion Poople
(D) None of the Above.

8. Wedding Ceremony of Prince Harry with Meghan Markle held on?
(A) 18th May 2018
(B) 19th May 2018
(C) 20th May 2018
(D) None of the Above.

9. Name the Bollywood Actress who also attended the Marriage Ceremony of Meghan Markle with Prince Harry?
(A) Aishwarya Rai
(B) Priyanka Chopra
(C) Katrina Kaif
(D) None of te Above.

10. Name the designer Who designed the Bridal Dress of Meghan Markle.
(A) Royal School of Needlework
(B) Sarah Burton
(C) Waight Keller
(D) None of the Above

11. St. George Chapel is a _____ where Prince Harry and Meghan Markle Marriage took Place?
(A) Marriage Hall
(B) A Church
(C) Royal Palace
(D) None of the Above.

 

Answers to Current Affairs MCQs Quiz Prince Harry Marriage with Meghan Markle

1. A
2. B
3. C
4. A
5. A
6. B
7. B
8. B
9. B
10. C
11. B



Enter your email address to Get Latest Jobs , Syllabus and Past Papers Updates:

Also Confirm Subscription in Email

Leave A Comment